tisdag 25 augusti 2015

Första dagen...

Äntligen på Pensar! Det har varit en lång dag med mycket program. Efter att vi kom till Pensar fick vi reda på i vilka rum och med vem vi skulle bo. Flickorna bor i Skogsgläntan och pojkarna i Klippan, Mittibyn och Sjöbodan. Efter att vi inkvarterat oss fick vi mat. I dag var det köttsoppa. 
På eftermiddagen hade vi tre arbetspass. Vi hade samarbetsövningar som var riktigt roliga. Sedan diskuterade vi sjövett och lärde oss både dubbelt halvslag och sjämansknopen. Sedan fick vi prova på att ro... Det var inte så enkelt. Några "blåste bort" men blev bogserade tillbaka. Sedan plockade vi bär som vi senare ska få som efterrätt på festmiddagen. Efter middagen, som bestod av rökt fisk, fick vi simma, ro, fiska, tälja och spela fotboll och volleyboll på gräsplanen. Vi fick abborrar och till och med en braxen. Till kvällsmål fick vi en pizzabit, sedan gick vi och lade oss. 
God natt.

Äntligen på väg!




Nordic Duck tar iland på Pensar
Petter och Pålle hämtade våra packningar.
Promenad till Pensar Syd
Lägerchefen informerar...


Handtvätt före maten.

"Matsalen"
Knepigt med knopar

"Roddigt"
Några "fick" bli bogserade.
Action på gräsplanen.



Samarbete 













Fiskelycka 







2 kommentarer:

  1. Vad fint ni har haft det!! Man blir riktigt avundsjuk.... Roligt med bloggen så man får se er :-) Hoppas ni får en bra dag idag med! H: Minna ( Kimis mamma)

    SvaraRadera
  2. Massor har ni gjort redan under första dagen!
    Vilken lycka att våra barn får möjligheten..... Ha det super hälsar Heidi, Basses mamma.

    SvaraRadera